01.01.2012 — 31.12.2016

Gigant Podium en Filmtheater

  • Sepultura

    Sepultura

  • Gregory Page

    Gregory Page

  • Intouchables

    Intouchables

Projectomschrijving

Gigant is een combinatie van poppodium, filmhuis en café. vanaf 2012 ben ik betrokken geweest bij Gigant als directeur: verantwoordelijk voor het financieel en inhoudelijk beleid en de dagelijkse aansturing van het bedrijf. Tijdens deze periode tevens verantwoordelijk voor het vormgeven van een nieuwe organisatiestructuur en daaropvolgende implementatie en reorganisatie. Vanuit een taakgerichte organisatie is Gigant omgebouwd naar een organisatie met zelfsturende teams en kl... Read more

Sponsoring/crowdfunding @Gigant met Kilkenys

Sponsoring/crowdfunding @Gigant met Kilkenys

Afgelopen vrijdag heeft een kleine groep bevriende ondernemers de Ierse band Kilkennys naar Gigant gehaald. De ondernemers hebben ieder een paar honderd euro ingelegd waarmee het merendeel van de kosten betaald zijn. De kaarten zijn in ieders netwerk uitgedeeld.
Resultaat: een mooie avond, goede muziek, volle zaal. Dit lijkt op een succesvolle mix tussen programmeren, sponsoring/crowdfunding, publieksbereik en cultureel ondernemerschap. Inspirerend voor de toekomst!

20.06.2013

Kraantje pappie

07.12.2012

Gregory Page

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Op 13 december speelt Gregory Page in Gigant. Annemiek heeft hem vorig jaar gezien in Eindhoven en kwam verliefd terug op deze man. Op zijn visitekaartje staat: songwriter, astronaut, fulltime dreamer.
Het is altijd spannend om artiesten te presenteren waarvan je nog niet zeker weet of er genoeg publiek voor is in Apeldoorn en omstreken. Toch heb ik met Inge (PR) de weddenschap dat Gregory Page gaat uitverkopen. 180 kaarten voor een volle theaterzaal moet kunnen toch?

13.11.2012

Gigant maandposter

Gigant maandposter

Vruchtbaar gesprek met de jongens van WIJZIJNWOLF.
Ze gaan de nieuwe maandposters verzorgen vanaf februari voor Gigant: Wolfpapers.
Binnenkort meer.

Gigant Buzz

Gigant Buzz

Tja, das mooie marketing dacht ik zo: hoe krijg je de aandacht van de stad weer op Gigant? Stevige branding op het merk Gigant zelf? Stuur een bus de straat op die 7 dagen per week, 52 weken per jaar steeds een andere route door de stad rijdt! En passant krijg je er nog eens trotse medewerkers en Gigant leden bij :-)

09.09.2012

Rol van Guido

Samenwerkingspartners / Kunstenaars