CabBizar

  • romeo and juliet

    romeo and juliet

  • videostill

    videostill

  • blind theater

    blind theater

Projectomschrijving

Sinds 1 maart werk ik op freelance basis voor productiehuis CabBizar van Robbert van der Horst en Monique van Hinte. CabBizar is meer dan theater. Naast jongerentheaterproducties worden er beeldende theatervoorstellingen ontwikkeld, ontstaan er coproducties en zijn er filmworkshops onder de naam WildFilm. Voor meer info zie www. underthebluesurface.nl

MONOLIET Deventer

MONOLIET Deventer

donderdagochtend 7 uur. Vroeg dus. Worden er ruim 250 strobalen in Deventer bezorgd door een boer. Voor MONOLIET. Een kubus van stro waar beeldend kunstenaar Robbert van der Horst een binnenruimte uit gaat graven om zo volgens zeer oude bouwtradities een sacrale ruimte te creƫren. En ik? ik heb beloofd te helpen met het lossen van het stro... vroeg op dus! Binnenkort meer. Voor wie het nog niet weet: vrijdag 15 juli om 17 uur borrel ter ere van de start van dit project: wees welkom!

12.07.2011

CabBizar op Nachtbrakers terrein in Harderwijk

CabBizar op Nachtbrakers terrein in Harderwijk

Met de zon op ons kop zijn we gaan kijken bij het containerdorp van Underground op de Boulevard van Harderwijk. Daar stond ook een container met een geheim theater met 2 minuten voorstellingen. onder een stevige bak herrie die van het podium in het contaiberdorp stond probeerden de acteurs een mini theatervoorstelling op te voeren voor de mensen die hiertoe geronseld werden ;-)

Het doel van deze actie is om CabBizar onder de aandacht van jongeren te krijgen. In september starten de nieuwe repetities van twee theaterproducties: Between These Walls en L.A.R.P. Dus schrijf je in als je interesse hebt!

21.05.2011

kariboe

kariboe

Vandaag voor een nieuw project van Under the Blue Surface een omweg gemaakt om een rekwisiet op te halen. En zo komt er dus ineens een doodshoofd van een kariboe op tafel! And again: never a dull skull...

Op zoek naar een gewei

Op zoek naar een gewei

Bij Under the Blue Surface aan het werk samen met Robbert van der Horst. Op marktplaats zoeken naar een groot gewei om op te graven tijdens een nieuwe performance (?)

08.03.2011

Opdrachtgever

Samenwerkingspartners / Kunstenaars