Als ervaren en gedreven directeur/projectleider werk ik samen met teams van idee tot resultaat, binnen de gestelde planning en budgetten. Ik word enthousiast van het optimaliseren van de kracht van teamleden en het samenwerken aan gestelde targets, doelstellingen en missie. Ik inspireer en coach teamleden bij het behalen van de doelen en heb oog voor de belangen van de stakeholders in het netwerk van de organisatie.

Mijn eigenschappen zijn: mensgericht, gefocust, gepassioneerd, innovatief, creatief, nieuwsgierig, meewerkend voorman. Mensen die mij inspireren zijn: Michael Hammer / Ricardo Semler / Simon Sinek

Ik woon met veel plezier in Deventer en werk graag in de regio Overijssel en Gelderland. Als voorzitter van Rotaryclub het Loo in Apeldoorn probeer ik naast mijn werk een positieve impact te hebben op de maatschappij waarin we leven.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt met budgetten tot 1,7 miljoen en gaf ik leiding aan teams tot 25 medewerkers. Voorbeelden van projecten vindt u op de projectpagina’s op deze site. Aanvullende informatie en referenties zijn terug te vinden in de CV.

Contact

volg Guido

CV