Lucy Lust XL - Indian Summer Edition!

De laatet Lucy Lust van 2013 was geweldig! Met onder andere een optreden van Half Way Station :-)

06.09.2013

Sponsoring/crowdfunding @Gigant met Kilkenys

Sponsoring/crowdfunding @Gigant met Kilkenys

Afgelopen vrijdag heeft een kleine groep bevriende ondernemers de Ierse band Kilkennys naar Gigant gehaald. De ondernemers hebben ieder een paar honderd euro ingelegd waarmee het merendeel van de kosten betaald zijn. De kaarten zijn in ieders netwerk uitgedeeld.
Resultaat: een mooie avond, goede muziek, volle zaal. Dit lijkt op een succesvolle mix tussen programmeren, sponsoring/crowdfunding, publieksbereik en cultureel ondernemerschap. Inspirerend voor de toekomst!

20.06.2013

Opbouw Festival Ede

Opbouw Festival Ede

Afgelopen dagen heeft firma Plankenkoorts het festival terrein van Roots in the Woods Ede vorm gegeven met het plaatsen van het Houten Theater, de kassawagen, decor en coulissen. Twee dagen bouwen en sjouwen en het staat er weer top bij!
Afgelopen weken is er hard gewerkt door de plankenkoorts crew (Mieke, Ron, Merith, Marco en myself) en komende tijd richten we ons op het inzetten van PK materiaal op allerlei events in de regio. Interesse? Kijk eens op

www.firmaplankenkoorts.nl

20.06.2013

Lucy in the City

Lucy in the City

Lege winkels in de binnenstad. Wat doe je eraan? Dat is de vraag waar gemeenten, pandeigenaren, winkeliers en architectuurcentra zich mee bezig houden. Vanuit Coöperatie Lucy in the Sky zijn we momenteel druk met het opzetten van een PopUp Hotel!
Het is nog spannend of we vergunningen, veiligheid, pandeigenaren en vrijwilligers op een lijn krijgen. Het boekingssysteem wordt nu gebouwd. Carlos in Huis, Gildehotel, Wonen Boven Winkels zijn al binnenboord. Gesprek met Auping loopt :-)
Het idee is simpel: in 5 winkels worden 5 hotelkamers ingericht die gedurende 5 weekenden te boeken zijn. Eerste weekend is weekend van 5 juli. Zodra de boekingssite online is volgt meer info!

14.06.2013

Lucy lives

Lucy lives

Vandaag druk bezig geweest met het afronden van de aanvraag voor het Mondriaanfonds. Onder de deelregeling; opdrachtgeverschap, dienen we deze aanvraag in.

Team MuldersvandenBerk en Rob Sweere hebben hun ontwerp aangepast en vanaf heden heet Lucy Dome nu: Lucy Cube.

Volgende week vrijdag 7 juni vindt de 2nd edition van Lucy Lust plaats: Lucy Live.
Met singer songwriter Anne-Maarten van Heuvelen aka Hills-music. Wil je erbij zijn? kijk op https://www.facebook.com/events/577362672295486/